Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Μικρή διακοπή - Πρώτη real επαφή με το άθλημα!!

Λόγω υποχρεώσεων σταμάτησα για κάποιο διάστημα το hobby παρόλα αυτά θα επανέλθω δριμύτερος μόλις επιστρέψω σπίτι. Παρόλα αυτά, όμως, βρήκα ευκαιρία να έρθω Αθήνα και να παρακολουθήσω για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από κοντά παιχνίδι και ειλικρινά μου άρεσε πάρα πολύ.

Σκέψεις και εμπειρίες που αποκόμισα από αυτό το μίνι τουρνουά στη Καλλιθέα  είναι οι εξής:

1ον Δεν χρειάζεται να είμαι τόσο αγχωμένος με το βάψιμο των φιγούρων μου. Πολλές από ότι είδα ήταν μερικώς ασταρωμένες, μερικές είχα το πρώτο basecoat και οι πιο hardcore παίκτες είχαν το σύνολο των φιγούρων τους εντελώς βαμμένες.

2ον Το παιχνίδι, αν και στους 1750 πόντους, είχε μπόλικο στρατό πήρε γύρω στις 2 και κάτι ώρες για να τελειώσει πράγμα αρκετά ικανοποιητικό. Πρέπει, όμως, να διαβάσω πάλι τους κανόνες γιατί ΟΛΟΙ τους ξέρουν σχεδόν απ'έξω ακόμα και τα μικρά παιδάκια...:(

3ον Πρέπει να διαβάσω και λίγο τα Codex των αντιπάλων για να ξέρω πως θα αντιμετωπίζω τους αντιπάλους αλλιώς δεν βλέπω προκοπή ή να διαβάσω τακτικές απέναντι τους γιατί στη τελική για να κερδίσεις πρέπει να ξέρεις πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα τόσο του δικού σου στρατού (που αυτά αναγκαστικά τα μαθαίνεις αφού ασχολήσε κατά κύριο λόγο με αυτόν) αλλά και τα αντίστοιχα των αντιπάλων σου.

4ον Πρέπει να ζοηρέψω με συναρμολόγηση των Dark Eldar μου. Για να μην πολυλογώ μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες που θα έχω γυρίσει μόνιμα Αθήνα να είναι σχεδόν έτοιμος ο στρατός μου έστω και άβαφτος για να αρχίσω τα practise games!!!!!!


Αυτά τα ολίγα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου