Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους!!!

Μετά από τόσο καιρό έγινε επιτέλους!!!! Έπαιξα τη πρώτη - παρθενική μου μαχούλα και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι τουλάχιστον συγκινημένος.

Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Overmind-Τάκη για το χρόνο του και την υπομονή που έδειξε.

Το παιχνίδι μου φάνηκε για πρώτη φορά αρκετά κατανοητό, βέβαια αν και είχα διαβάσει τους κανόνες και το codex για τους DE πολλές έως πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω σε αυτά εκτός βέβαια από τον Τάκη που πάντα ξεκαθάριζε τυχόν απορίες που είχα.

Έτσι όπως το είδα, εκτός φυσικά ότι θέλει πολύ εξάσκηση για να αποκτήσεις εμπειρία και άνεση τόσο για τις τακτικές αλλά κυρίως για το πολύ βασικό -τη χρήση των πινάκων για τις επιθέσεις-. Στηρίζονται σε μία φιλοσοφία απλή σχετικά αλλά μόνο με practise γίνεται πιο γρήγορα και κατανοητά.

Κατα τα άλλα πέρασα ένα δίωρο γεμάτο και ευχάριστο και εννοείται θα επακολουθήσουν και άλλα τέτοια!!!

Battle report δεν θα μπορέσω να γράψω γιατί λεπτομέρειες που έχω δει σε γράφουν εγώ δεν τις θυμάμαι αλλά τουλάχιστον θα ανεβάσω μερικές φώτο που έβγαλα.

Όσο αφορά τη λίστα από ότι φαίνεται είναι σχετικά καλή (ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα) και παίζεται ευχάριστα. Τα επόμενα αποτελέσματα θα δείξουν.

Enjoy λοιπόν μερικές απλές φώτο (χωρίς πάντα τη καλύτερη ποιότητα) και τα λέμε προσεχώς!! :)

ps: Οι minis πήραν καλές ''κριτικές'' από τα παιδιά που έτυχε να τις δουν κάτι που πραγματικά ήταν μεγάλη επιβράβευση για μένα ακόμα και αν το είπαν απλά για να με κάνουν να νιώσω καλά....(τουλάχιστον το πέτυχαν αυτό! ;) )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου