Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Οι πρώτες εντυπώσεις

Μετά λοιπόν από ένα 20ήμερα αγώνων (όχι συνεχόμενα βέβαια) άρχισα αφενός να μαθαίνω το παιχνίδι, αφετέρου να βλέπω τι αδυναμίες έχει η λίστα που έχω κατεβάσει. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Πρώτον. Το Cronos πρέπει ή να το παίξω αλλιώς (δύσκολο στη παρούσα φάση, αφού δεν έχω webway portal ) ή να το αφαιρέσω εντελώς. Μάλλον τείνω στο δεύτερο και να βάλω ένα Razorwing jet fighter μιας και πήρα πρόσφατα το μοντέλο.

Δεύτερον. Ο Βαρώνος θέλει περισσότερους Hellions πράγμα δύσκολο αυτή τη στιγμή οπότε ίσως χρειαστεί να τον αφαιρέσω.

Τρίτον. Τα Reavers θέλουν τουλάχιστον άλλη μία 6άδα άρα μάλλον θα τα βγάλω και σκέφτομαι να βάλω 5 Scourges. Ποιο ακριβοί βέβαια...

Τέταρτον. Nightshields κρίνονται ως must επιλογή και πρέπει να μπουν σε όλα τα οχήματα τουλάχιστον στα Raiders και Ravagers.

Πέμπτον. Χρειάζομαι Heamonoculus μαζί με τις μάγισσες. Τα αεροπλανάκια πέφτουν σαν τις μύγες και το feel no pain είναι must.

Έκτον. Ο Άρχοντας με τους Incubi είναι λίγο έως πολύ overpriced για τη δουλειά που κάνει (σίγουρα όταν την κάνει τη κάνει καλά αλλά όχι πάντα). Οπότε τείνει και αυτός στο να αλλάξει.

Έβδομον. Θα κάτσω σήμερα ή αύριο να βγάλω τη νέα λίστα, θα δημιουργήσω και οψόμεθα. Πάντως ως τώρα με τη συγκεκριμένη αν εξαιρέσουμε τη μάλλον τυχερή νίκη (του πρωτάρη ως φαίνεται) σε όλα τα άλλα πήγα άπατος έως tie στη καλύτερη.

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ η αλλαγή κρίνεται αναγκαία.....

Αυτά.. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου